”Unikt erbjudande inom Private Equity och onoterade investeringsflöden”

Alexander Permevik, ny rådgivare på Carnegie Private Banking, om hur Carnegies erbjudande sticker ut och om fokussatsningen i Helsingborg där det kommer anordnas flera event och nätverksträffar under hösten. 

Hur kommer man som kund märka av Carnegies närvaro i Helsingborg?

Vi har sedan en tid tillbaka etablerat ett kontor i Prismahuset. Där kommer vi att anordna ett antal event för både befintliga och potentiella kunder. Den 5 oktober anordnar vi bland annat ett uppskattat kunskapsevent, Efter Börsen, där vi bjuder på en kväll med mingel, nätverkande och intressanta föredragshållare.

Vi ser löpande över intressanta samarbetspartners och nätverk i Helsingborg med omnejd. Under året har vi ingått ett sponsoravtal med Båstad GK och har ett bra samarbete med HETCH (Helsingborg Tech House).

Du har en lång erfarenhet inom finansbranschen – vad tycker du sticker ut med Carnegie Private Bankings erbjudande?

Jag tycker att Carnegie erbjuder unika investeringsmöjligheter. Vi har en stor investeringsplattform till skillnad från många andra aktörer. Vi har en ledande position inom DCM- och ECM-transaktioner, topprankad aktieanalys samt har ett unikt erbjudande inom Private Equity och onoterade investeringsflöden.

Utifrån vår investeringsplattform har vi möjlighet att skräddarsy portföljer och strategier utifrån kundernas behov och önskemål.

Ett kvitto på att vi gör ett bra jobb är att Carnegie rankas som bästa Private Banking-aktör för sjätte året i rad.

Högst rankade aktör inom bl.a

Investment Management Competence

Läs mer

Det råder just nu en stor osäkerhet på världens börser. Hur tycker du privata investerare ska agera i sina portföljer?

I den här typen av marknad finns det både intressanta möjligheter och fallgropar. Varje kund har sin unika strategi och riskpreferenser. Jag tycker att man ska ha en tät dialog med sin rådgivare om eventuella justeringar i sin portfölj.

Relaterade artiklar

Hög direktavkastning i storbolagsindexet
Allokeringsstrategi

Hög direktavkastning i storbolagsindexet

För värdeinvesterare ser det brittiska storbolagsindexet FTSE 100 intressant ut. Indexet lockar med defensiv sektormix...

Torssell: USA-börsen mot nya rekordnivåer
Teknisk analys

Torssell: USA-börsen mot nya rekordnivåer

Amerikanska S&P 500-indexet fortsätter att visa styrka. Passeras ett viktigt motstånd lär nya rekordnivåer vänta...