Ny redovisningstjänst för entreprenörer

Carnegie inleder ett samarbete med Ludvig & Co kring bolagsredovisning för entreprenörer. Stiftelseekonom Lisbeth Wallin redogör för erbjudandet.


Nu kan Carnegie Private Banking erbjuda sina kunder en redovisningstjänst med skräddarsydda paket, levererad av ett seniort team till ett konkurrenskraftigt pris.

Vår nya samarbetspartner Ludvig & Co erbjuder redovisning, bokslut, fakturabetalning och deklaration, med möjlighet till ytterligare specialisttjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter.

Varje nytt uppdrag börjar med ett uppstartsmöte där kunden träffar teamet på Ludvig & Co tillsammans med sin client assistant och undertecknad, som ansvarar för tjänsten hos Carnegie. Tillsammans går vi igenom bolagets behov och uppdragets omfattning samt planerar för nästa steg och överlämning från tidigare redovisningsbyrå.

Därefter tar Ludvig & Co över uppdraget, med löpande Carnegie-kontakt rörande frågor som dyker upp längs vägen för att säkerställa en bra leverans gentemot våra kunder.

Många entreprenörer lägger mycket tid på frågor som uppstår kring redovisning av såväl värdepapper som övrig verksamhet. Genom samarbetet med Ludvig & Co tar Carnegie hand om alla frågor som rör kundens placeringar hos oss och ansvarar för att rätt underlag levereras för redovisningen.

På Carnegie har vi egen redovisningskompetens och förstår de frågor som våra kunder står inför. Ett nära samarbete mellan Carnegie Private Banking och teamet på Ludvig & Co förenklar processen och sparar tid för våra kunder.

Läs mer om samarbetet med Ludvig & Co i sommarens nummer av Insikt. Läs eller ladda ner magasinet här.

Relaterade artiklar

Så bygger hon en storaffär i ridkläder
Entreprenör

Så bygger hon en storaffär i ridkläder

Equestrian Stockholm blev snabbt världens största ridsportmärke på Instagram och säljer globalt på nätet och...